Premiats 2017

L’edició d’enguany ha lliurat el primer Premi Indústria4.0 a Industrias Puigjaner (DENN), guardó que neix amb la voluntat de reconèixer la contribució de les empreses que estan duent a terme iniciatives i projectes innovadors en aquest àmbit a Catalunya. L’empresa guanyadora aprofita l’anàlisi de dades en la fabricació de maquinària per deformació de metall per rotació.

Els accèssits els han rebut el servei ENGIDI S.L., que implementa la indústria 4.0 en la seguretat dels treballadors, i Salicrú S.A., que, amb el sistema Odyssey, vol oferir un producte cent per cent digitalitzat a partir d’un procés de recollida de dades.

Laura Carnicero, Gerent de Formació SEAT, ha rebut la Menció Especial per el projecte de formació de l’empresa d’automoció sobre la importància de la quarta revolució industrial.

Consell d’Impuls del Premi Indústria4.0 el conformen les principals entitats associatives, empresarials i professionals de Catalunya, de manera que es constitueix com un premi de referència en el pais.